IZRONI

IZRONI

Drugi sajam ženskog preduzetništva IZRONI, uz podršku Grada Zrenjanina, Societe Generale Banke, JP Sportski objekti, Startit centra, Beogradske Otvorene Škole i prijatelja.
Prenosimo deo atmosfere zabeležene fotoaparatom Čedomira Milićeva-predsednika Srpsko-Japanskog društva, kom posebno zahvaljujemo!
Sajam su otvorile Biljana Minić-projekt menadžer udruženja poslovnih žena „SOFIA“, potpredsednica skupštine grada Ljuba Travica i potpredsednica sektora za finansije Vlade Vojvodine Željka Milošević i predsednica udruženja poslovnih žena „SOFIA“- Marijana Kerleta.
U sklopu izlagačkog dela, koji je vanredno izmešten zbog vremenskih uslova, predstavile su se preduzetnice našeg grada, Novog Sada i okruženja.
Pridružili su se i prijatelji iz Opšteg Udruženja Preduzetnika, asocijacije za razvoj Bagljaš.
Panel diskusije u okviru „Bussines Book Trade“ vodili su Biljana Minić-projekt menadzer udruženja „SOFIA“, koja je predstavila literaturu Sezam Book-a, mr.Nedeljko Ćurić, koji je predstavio stručnu literaturu dvadeset različitih poslovnih knjiga.
Dr Sanja Stanisavljev ispred Tehničkog Fakulteta, Indira Popadić sa izuzetnim „Biznis planerom“, „Uzmi život u svoje ruke“, Sofija Bajić sa Biznis Magazinom.
Prva edukacija koja je otvorila nove vidike je „Orjentacija ka kupcima“ Beogradske Otvorene Škole.
Startit radionica je pomogla damama da saznaju za novi vid tržišta i kako mu pristupiti, kao i da se era tehnologije treba ispratiti aktivnim uključenjem.
Okrugli sto udruženja poslovnih žena „SOFIA“ predstavio je kroz predavanje Magde Kuburić-razliku između postojećih oblika poslovanja i pomogao u nedoumicama za lakše registrovanje i ulazak u preduzetništvo.
U veoma sadržajnom danu i velikom zadatku, uspeli smo u misiji.
Ostaje nam veliko zadovoljstvo na svim postignutim iskustvima i kontaktima ali i velika da još sugrađana upozna koliko je važnost spoznati svoje neznanje i savladati ga.
Iskreno zahvaljujemo svima koji su u ovoj aktivnosti učestvovali,
Sa poštovanjem,
UDRUŽENJE POSLOVNIH ŽENA „SOFIA“

Ostavite odgovor

Zatvori